در روز اول کنفرانس بیلد 2018، بخشهای زیادی به واقعیت افزوده و واقعیت مجازی اختصاص داده شد و در همین راستا مایکروسافت دو اپلکیشن حرفهای جدید برای هدست واقعیت افزوده هولولنز معرفی کرد. این دو اپلیکیشن جدید به ترتیب Remote Assist و Layout نام دارند و در تاریخ ۲۲ ماه می امسال (۱ خرداد) عرضه میشوند.
اپلیکیشن جدید Remote Assist، نشاندهنده افق دید آینده این شرکت از نحوه استفاده از واقعیت افزوده در محیطهای کاری و تجاری است: ارائهای بهصورت دورحضوری که به شخص دیگری امکان میدهد آنچه را که شما میبینید، مشاهده کند. این شکل جدید از اشتراکگذاری دیدهها به کارگران یک مجوعه تولیدی اجازه میدهد از راه دور با یک تکنسین مشورت کرده و راهنماییهایی سریع و مفید برای یک مشکل خاص دریافت کنند.
ایده کمک از راه دور با استفاده از واقعیت افزوده، در میان شرکتهای مختلفی که در این حوزه فعالیت میکنند بسیار مورد توجه است؛ اما محصول مایکروسافت برخلاف سایر محصولات مانند اپلیکیشن استارتآپ ScopeAR، به کاربران اجازه میدهد مدلهای کامپیوتری را مستقیما روی دستگاه مورد نظر یا تاسیسات مورد بررسی منطبق کنند.
برتری ویژه محصول مایکروسافت، انطباق عمیق با فضای محیط است. اپلیکیشن Remote Assist مانند Microsoft Teams توسعه داده شده است؛ بنابراین اگر در محیط کار سوالی برایتان پیش آید، به راحتی فرد موردنظر را برای پاسخگویی خواهید یافت. مایکروسافت به کمک دو پلتفرم آژور (Azure Active Directory login) و مدیریت دستگاههای قابل حمل (Mobile Device Management) در زمینهی معیارهای هویت و امنیت در صنعت پیشرو خواهد بود.
مایکروسافت اپلیکیشن دیگری به نام لیاوت (Layout) را معرفی کرد که به هولولنز امکان میدهد اشکال سه بعدی را براساس هندسه محیط در آن محیط قرار دهند. ساز و کار این اپلیکیشن مشابه دیگر اپلیکیشنهای مبتنی بر ARKit و AICore است که به عنوان مثال به کاربران امکان میدهند خرید لوازم منزل را براساس ابعاد محیط به صورت مجازی انجام دهند. اما تمرکز نرمافزار طراحی Layout بر طراحی حرفهای دکوراسیون است که مدلهای مختلف مجازی تولید شده توسط کامپیوتر را در محیط قرار دهد. این اپلکیشن برای هدست واقعیت افزوده هولولنز و هدستهای واقعیت مجازی این شرکت قابل اجرا خواهد بود.
هردوی این اپلیکیشنها تا انتهای ماه جاری میلادی منتشر خواهند شد.